Adres

Schloss Apotheek
Pauluseck 8
D-66564 Ottweiler

Eigenaar

Manuel Meissner e.K.
Specialist Apotheker voor officiële apotheek en geriatrische apotheek

Contact

Telefoon: +49 6851 9395656
Fax: +49 6851 9395665
E-mail: info@schlossapo.de
Web: www.schlossapo.de

Informatie over geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS). Het platform is te vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

We zijn echter niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een procedure voor geschillenbeslechting voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken in de zin van de VSBG (Consumer Dispute Settlement Act). Het bureau voor de beslechting van geschillen dat verantwoordelijk is voor Schloss Apotheke is het

General Consumer Arbitration Centre van het bemiddelingscentrum e. V.Strasbourg Str.8
D-77694 Kehl
Internet: www.verbraucher-schlichter.de

Verantwoordelijk voor inhoud volgens § 10 paragraaf 3 MDStV:

Manuel Meissner (adres zoals hierboven)

KvK-nummer:

District Court Saarbrücken
HRA 41133

Bevoegde kamer:

Apothekerkammer des Saarlandes
Zähringerstraße 5
D-66119 Saarbruecken

Telefoon: +49 681 58406-0
Fax: +49 681 58406-20
E-mail: geschaeftsstelle@apothekerkammer-saar.de
Web: www.apothekerkammer-saar.de

Verantwoordelijke toezichthoudende autoriteit:

Apothekerkammer des Saarlandes
Zähringerstraße 5
66119 Saarbruecken

Toepasselijke professionele code:

Berufsordnung für Apothekerinnen und Apotheker

Juridische functie:

apotheker

Staat waarin de beroepstitel is toegekend:

Bondsrepubliek Duitsland

Naam van de beroepsregels:

Berufsordnung für Apothekerinnen und Apotheker

Toegankelijkheid van de professionele code:

Apothekerkammer des Saarlandes

Verkoop fiscaal identificatienummer:

DE 138048226

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud.

Als serviceprovider zijn wij volgens § 6 Abs.1 MDStV en § 8 Abs.1 TDG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze zijde volgens de algemene wetten. Dienstverleners zijn echter niet verplicht toezicht te houden op de door hen verstrekte of opgeslagen informatie van derden of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op onwettige activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Als we dergelijke schendingen vaststellen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan wij de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Wanneer we ons bewust worden van overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De exploitanten van de pagina’s proberen altijd de auteursrechten van anderen in acht te nemen of hun eigen en licentievrije werken te gebruiken.

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Bijdragen van derden zijn als zodanig gemarkeerd. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Bron: Disclaimer door advocaat Sören Siebert